Csomag,kisállat szállítás

 

FONTOS!
Csak olyan küldeményeket szállítunk, melyek nem tartalmaznak illegális-, jövedéki-, tűz- és robbanásveszélyes, fertőző-, valamint egyéb veszélyes anyagokat és termékeket.

Minden személynek 2 db normál méretű és súlyú utazótáskát(kb 15-20kg/db),és 1 db kézipoggyászt ingyenesen szállítunk!

Minden csomagot felbilétázva,csomaglistára felvezetve szállítunk,semmilyen felelősséget nem vállalva a tartalmáért!!!

 Amennyiben ennél többet szeretne szállíttatni,kérem előre jelezze szándékát,mert az autó kapacitása véges,és nekünk nagyon fontos,hogy kényelmesen utazhassanak velünk.

Fontos, hogy pontosan nézze meg és adja meg számunkra a méreteket, mert a plusz súllyal nem szeretnénk veszélyeztetni sem más utazását, sem az autók menet-stabilitását és az utazás időtartamát! Ha nagyobb tömegű- méretű csomagot szeretne küldeni vagy kapni,azt is eltudjuk szállítani!Szállítási kapacitásunk véges,ezért érdemes előre lefoglalni.
 

 Ha egyéb nagyobb dolgokat szeretne hazaküldetni,illetve kiszállítatni,pl:hűtő,mosógép,bicikli,motor,bútorok,stb..amennyiben 1-5 fő utazik,a hátsó üléssor lehajtásával,nagyobb méretű dolgokat is el tudunk szállítani az ön által megbeszélt címre../előzetes egyeztetés szerint/

 

Az alapcsomagokon felül:

alapcsomag felett:10kg-ig 20 euró

10kg felett +2 euró/kg

 

Csomagszállítás alapára külföldön lakcímre szállítva: 35 euró/10kg ig!Minden nagyobb csomagra mindenkinek egyedileg testrszabott árat ajánlunk!

Attól függően, hogy a csomag átadási illetve átvételi helye Magyarországon és Hollandiában hol történik a fenti árak változhatnak.

 

Bicikli egységár:35 euró

pl:Amszterdam lakcímről-bp keleti.Az ár függ attól,hogy az átadás,és az átvétel helye hol található!

 

Kisebb testű élőállat szállítás is vállalunk,melynek díja 40 euró/állat!Gazdája nélkül,csak szállítóboxban lehetséges!/kutya,macska,madár/Csomagoljanak el valamennyi ennivalót,és valamit amiből tud enni,vagy inni az állat!Lehetőleg kenel,vagy pórázt is adjanak az állathoz,mert minden megállónál kiengedjük,hogy elvégezhesse a dolgát,vagy járjon egyet!Szállítani csak útlevéllel,és chippel ellátott állatot szállítunk!Dobozban,több kiskutyát összezsúfolva,vagy "vigyél ki 1 doboz kiskutyát,dobd be valahova a kocsiba" köszönjük,de nem vállaljuk el!!!Az alábbi linken tájékozódhat!

https://www.petpassport.hu/orszagonkenti_sajatossagok.html

 

Magyarországról-Hollandiába,vagy Hollandiából magyarországra költöztetést is vállalunk.Természetesen másik országból-másik országba is.Előzetesen megbeszélt időpontegyeztetés alapján!

 

A vámellenőrzésnél átvizsgált és lefoglalt csomagokért semmilyen további felelősséget nem vállalunk